سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

ظریف: آمریکا به دست خودش خود را منزوی کرد

وزیر خارجه کشورمان در همایش فرمانداران سراسر کشور طی سخنانی گفت: آمریکا به خاطر اقدامات غلط در صحنه میدانی و سیاسی شکست خورده است
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدجواد ظریف وزیر خارجه امروز در همایش فرمانداران سراسر کشور طی سخنانی گفت: امروز سیاست فشار حداکثری برای جدا کردن مردم از حاکمیت است. آمریکا از نظر سیاسی احساس می کند شکست خورده است. دیشب جلسه شورای حکام را تشکیل داده نمی دانم با چه عقل و درایتی.نتوانستند حتی یک خط علیه ایران بگیرند. آمریکا در صحنه سیاسی در دنیا منزوی است.

وی همچنین در بخشی از سخنانش گفت: آمریکا سیاستهای اشتباه استفاده کرد ما نبودیم که از داعش حمایت کردیم آنها از تروریستها حمایت کردند و الان منزوی شدند. آمریکا به دست خود خودش را منزوی کرده است. برجام مستحکم بود و در آینده هم خواهید دید که مستحکم بود منافع ملی اجازه نداد فیلم بسازیم البته پول هم نداریم. مر‌دم سربلند هستند آنها را سرافکنده نشان ندهیم.

 

وزیر خارجه ایران تصریح کرد:‌«آمریکا با رها کردن خود از یوغ گروه بی می تواند عاقلانه زندگی کند. ما سر جنگی با کسی نداریم. ایران در دو حوزه پیروز است. وقتی ایران براساس بند ۳۶ اقدام تصمیم گرفت برخی تعهداتش را متوقف کند در شرایط ضعف نبود.

وی افزود: ایران بعنوان ایران و کل نظام ذیل مقام رهبری فعالیت می کند در حوزه میدان و حوزه سیاسی بین المللی دست بالا را دارد. ایران یکپارچه است و امسال پای صندوقهای رای این انسجام ملی را نشان خواهند داد.

ظریف تصریح کرد: آمریکا به خاطر اقدامات غلط در صحنه میدانی و سیاسی شکست خورده است. آمریکا نمی تواند از ما دلخور باشد که از مردم یمن به جای کسانی که آنها را بمباران کردند حمایت کردیم. آمریکا به ترپریسم اقتصادی رو آورده و ایران در موضع قدرت است نه ضعف.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران تصریح کرد: «اینستکس ممکن است برای ما ارزشی نداشته باشد ولی متحدان آمریکا تصمیم گرفتند که سازوکاری ایجاد کنند که آمریکا را دور بزنند. الان که ما وارد مرحله مهم حیات سیاسی ایران می شویم باید با این دید باز وارد شویم که ایران منابع متعدد قدرت دارد. ما امنیتمان درونزاست و پیشرفت علمی و توسعه اقتصادی و نظم اجتماعی و مشروعیتمان دورنزا است».

وی ادامه داد: یک بار دیگر ثابت می کنیم آمریکا نمی تواند کاری کند وظیفه ما این است پست مردم و پست مقاومت مردم فایم نشویم.

منبع : فارس

ارسال نظر